Vooropleiding Certificering: Theoretische basiskennis Koeltechniek

 
 VERNIEUWDE OPLEIDING  Tevens toegankelijk voor warmtepompmonteurs en airco-installateurs
  
Inhoud:
Theoretische basiskennis ter voorbereiding van het theoretisch examen “Vakbekwaamheid Koeltechniek” cat. I , II , III of IV , alsook toelichtingen voor het praktisch examen.
Nieuwe cyclus met doelgerichte onderwerpen aan de hand van de opgelegde vragenlijst van het Vlaams Ministerie van Leefmilieu, Natuur en Energie (LNE).
Deze cyclus bestaat uit vier avonden.
We verschaffen duidelijkheid over o.a. de koelcyclus, de koelgassen en de wetgeving met betrekking tot de koeltechniek.
Dit alles in het kader van de mogelijke vragen voor het theoretisch en praktisch examen.
Een vierde avond wordt besteed aan de wetgeving met betrekking tot de koeltechniek en aan een simulatie van het theoretisch examen alsook belangrijke praktische toelichtingen bij de examens koelmiddelhandelingen en hardsolderen.
 
Wanneer:
Vier avonden opleiding: data aan te vragen via "Contact". 

Telkens van 19u00 tot 21u45.
Waar:
kOsh (campus Scheppers), blok W, Technisch Instituut Scheppers
Scheppersstraat 9
2200 Herentals

Telkens kunnen deze theoretische opleidingen uiteraard aangevuld worden met nodige praktische opleidingen. Zie hiervoor verder op deze pagina.

Ook maatwerk voor meerdere personen met mogelijkheid voor opleidingen "on-site".

Ook mogelijk om het actualisatie examen "Vakbekwaamheid in de koeltechniek" "on-site" af te leggen.

Vraag inlichtingen via deze website (tabblad contact). 

Prijs: 340 €/pers.(*) 
 
(*) Met inbegrip van een op maat gesneden cursusboek met per onderwerp de behandeling van de mogelijk gestelde vragen bij het theoretisch examen.  
 
Waar leer ik theoretische basisconcepten koeltechniek?
Deze 4 avonden zijn bedoeld voor personen die reeds koeltechnisch kunnen redeneren. Het h-log p DIAGRAM en de theoretische werking van een koelinstallatie is volledig gekend.
Voor personen die de basis nog niet onder de knie hebben, kan u onze cursus Basisconcepten Koeltechniek TKB volgen. Deze cursus omvat 5 verschoven dagen theorie en 1 dag praktijk in het labo koeltechniek in Herentals. Meer informatie via deze link: http://www.adp-bijscholingen.be/startdata.asp?action=detail&cid=94
De laatste jaren is deze Basis Koeltechniek TKB zeer gewild. Maximum 8 deelnemers per cursus. Via inschrijving kan u een plaats reserveren in de eerstvolgende cursus. Vraag naar referenties via "Contact".


Terug naar: Overzicht Opleidingen